Dobrodelna akcija zbiranja knjig

Pozivamo vas k sodelovanju v dobrodelni akciji zbiranja knjig za novo knjižnico podružnične osnovne šole Škofljica na Lavrici.

V lanskem letu je bila zgrajena prva faza nove podružnične osnovne šole na Lavrici, s tem so osnovnošolci pridobili nove učne prostore in prostorno knjižnico. Nova knjižnica bo v popolnosti zaživela predvidoma z mesecem marcem, vendar trenutno še ni dovolj knjig za zapolnitev knjižnih polic, zato smo se v lokalnem odboru SMC Škofljica odločili priskočiti na pomoč.

Pomagali bomo z zbiranjem primerne otroške in mladinske literature za otroke od 1. do 9. razreda. Vabimo vas, da pristopite k akciji ter podarite primerne knjige, ki že dolgo niso več v uporabi ter se na njih nabira prah, vam ležijo na podstrešju ali jemljejo prostor novim knjigam. S tem želimo zbuditi tudi zavest o ponovni uporabi predmetov, ki jih več ne uporabljamo ali potrebujemo in dober zgled prenesti tudi na naše najmlajše.

Seznami zaželenih knjig za otroke in mladostnike so v priponki.

Knjige zbiramo do 30. aprila 2017. Napredek akcije lahko spremljate na naši spletni strani in Facebook profilu SMC Škofljica. Za več informacij pa se lahko obrnete na: skofljica@lo.strankasmc.si oziroma na lokalni odbor SMC v vašem kraju.
Zbirajte z nami!

FB: facebook.com/smc.skofljica

Seznami knjig

1. RAZRED

2. RAZRED

3. RAZRED

4. RAZRED

5. RAZRED

6. RAZRED

7. RAZRED

8. RAZRED

9. RAZRED

Splošni seznam